UMF Craiova în presă

UMF Craiova în presă

🔵Ziua Porților Deschise la UMF Craiova
🔵Zilele UMF Craiova, 2024
🔵REConCHILLiant cu Daniela Rei Vişan şi invitaţii săi
🔵ZIUA PORŢILOR DESCHISE LA UMF CRAIOVA
🔵Euronews – Cancer la vârste tot mai mici. Numărul persoanelor sub 50 de ani din întreaga lume diagnosticate a crescut cu aproape 80%
🔵TVR – Craiova Connects, ziua 4
🔵TVR – Interviul zilei: Craiova Connects
🔵TVR știre: SPECIALIȘTI ÎN LUPTĂ CU CANCERUL
🔵Universitatea de Medicină și Farmacie, gazda Congresului Craiova Connects
🔵Noutăți terapeutice și în cercetare la Craiova Connects 2024
🔵Craiova Connects, 2024
🔵UMF Craiova, investiție de peste 2 mil. de euro în Centrul de Simulare Aplicată în Medicină
🔵Spitalul Regional de Urgență Craiova, un concept inovator pentru România
🔵Multiculturalitate la UMF Craiova. Un material de TVR Craiova
🔵Idei în nocturnă. Diaspora. Dincolo de granițe - 15 februarie 2024 - Fascinația geneticii umane
🔵PROGRAME DE EDUCAȚIE DERULATE DE UMF CRAIOVA – EXEMPLE DE SUCCES
🔵Brăduțul clipelor frumoase și al faptelor bune de peste an
🔵Tableta de sănătate la TVR Craiova - ÎNCEPUTURILE MEDICINEI ÎN OLTENIA
🔵INTERVIUL ZILEI – CÂT DE IMPORTANTĂ ESTE ECOGRAFIA?

🔵Despre nutrienți, vitamine, minerale, oligoelemente, rolul lor și riscurile autoadministrării au discutat conf. univ. dr. Carmen Oancea și prof. dr. Maria Bogdan (UMF Craiova) la emisiunea Tableta de sănătate.

🔵Studenții UMF Craiova învață într-un ultramodern Centru de simulare aplicată în medicină, dotat cu simulatoare și echipamente performante.

🔵Conf. univ. dr. Mihaela Vladu (UMF Craiova) și asist. univ. dr. Antonia Blendea (UMF Craiova) au fost invitate la prima ediție a sezonului 2023-2024 al emisiunii Educația 9 (TVR Craiova). Din agenda emisiunii: noile programe de studii ale UMF Craiova, Cosmetică medicală și Tehnologia produsului cosmetic și Nutriție și dietetică.

🔵O NOUĂ GENERAȚIE DE HALATE ALBE!  Emoţii astăzi pentru 700 de absolvenţi ai Universităţii de Medicină şi Farmacie din Craiova. Este noua generaţie de halate albe, care a spus astăzi “adio” vieţii de student şi “bun găsit” carierei de medic.

🔵In this interview, prof. univ. dr. Ioana Gheonea makes a preview of the Congress for Radiology and Imaging which takes place in Craiova on September 21-24, with Siemens Healthineers Romania support.

🔵Șef lucrări dr. Cristian Lungulescu, Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova, vicepreședinte Societatea Națională de Oncologie Medicală din România: „O nouă eră de colaborare și inovație în oncologia românească” în revista Medical Market

🔵Interviul zilei-Cum arată și ce-i lipsește cardiologiei craiovene

🔵EXAMEN LA MEDICINĂ. Candidaţii la medicină au trecut astăzi prin emoţiile examenelor la UMF Craiova. La secţia de Tehnică dentară a Facultăţii de Medicină dentară a fost cea mai mare concurenţă, 6,54 pe loc.

🔵EMOŢII, LA MEDICINĂ. Emoții astăzi pentru 1.000 de candidați care vor să devină medici
🔵Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova sărbătorește 25 de ani de la înființare
🔵FACULTATEA DE FARMACIE- 25 DE ANI
🔵25 DE ANI DE LA ÎNFIINȚAREA UMF CRAIOVA

🔵Fondatorul Universității de Medicină și Farmacie din Craiova, prof. univ. em. dr. Tudorel Ciurea, a fost distins cu medalia de aur emisă de UMF Craiova, cu prilejul împlinirii unui sfert de veac de la înființare.

🔵Why is the Diagnosis of Rare Diseases So Elusive?  by Euronews digital 

🔵Rectorul UMF din Craiova, prof. univ. dr. Dan-Ionuț Gheonea, a fost invitat la emisiunea Pulsul zilei, la Radio Oltenia Craiova

🔵Săptămâna Europeană a Testării: UMF Craiova și UMF 'Carol Davila' lansează o campanie comună

🔵ZIUA CULTURII AFRICANE”, LA UMF CRAIOVA

🔵Craiova Connects la Tableta de sănătate, TVR Craiova

🔵Joc de rol medic-pacient, la CRAIOVA CONNECTS. UMF Craiova inovează

🔵Interviul zilei – Congres Internațional la UMF Craiova

🔵Universitatea de Medicină şi Farmacie din Craiova susţine decizia Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii de a face transferul celor 15 spitale din subordinea sa la universităţile de medicină şi farmacie tradiţionale şi la autorităţile locale.

🔵Femeia, nu doar apreciată, ci și protejată. Campanie UMF Craiova pentru prevenția cancerului de col

🔵Ziua internațională de conștientizare a infecției cu HPV.

🔵Interviul zilei-soluții pentru reducerea greșelilor medicale.

🔵TVR Craiova. Reportajul Actual regional a prezentat Centrul de Simulare Aplicată în Medicină al Universității de Medicină și Farmacie din Craiova, o investiție europeană de peste 2 milioane de euro.Despre noutățile admiterii la UMF Craiova în 2023, dar și despre rezidențiat și învățământul postuniversitar medical a vorbit prof. univ. dr. Sorin Dinescu, prorector al UMF Craiova.

🔵Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova, în parteneriat cu Academia de Științe Medicale, filiala Craiova, lansează, joi, 10 martie, primul tratat de Reumatologie.

🔵Primul tratat de Reumatologie a fost scris și lansat astăzi la UMF din Craiova. Realizată de o echipă de 10 specialiști, medici și cadre universitare lucrarea este rezultatul a peste două decenii de cercetare în domeniu. Au fost alături de autoarea acestui tratat medici colegi din toată ţara.

🔵Parcursul ştiinţific al reumatologiei la UMF Craiova. Interviul zilei cu prof. univ. em. dr. Paulina Lucia Ciurea, membru al Academiei de Ştiinţe Medicale.

🔵Dolj: Congres de gastroenterologie, reumatologie şi dermatologie, organizat în premieră în România.

🔵Prima ediție a Congresului Craiova Connects Gastro & Reuma & Derma, 2022. Ziua Mondială a Sănătății aduce la Universitatea de Medicină și Farmacie Congresul „Craiova Connects: Gastro & Rheuma & Derma”, care îi reunește pe liderii de opinie în gastroenterologie, reumatologie și dermatologie din România. Evenimentul, care se va desfășura în perioada 7-9 aprilie 2022, este o premieră la nivel național prin caracterul interdisciplinar, prin tematici și prin diversitatea adresabilității.

🔵Interviul zilei TVR Craiova: Dan Ionuț Gheonea

🔵Material TVR Craiova: Congres național la UMF Craiova.

🔵Prof.univ.dr Dan-Ionuț Gheonea, Rectorul UMF Craiova : “Este greu, să lucrezi în sănătate, dar este frumos!”

🔵“Matematica biologiei” aşază Craiova pe harta mondială a medicinei: Congres internaţional de genetică la Craiova.

🔵Consultații gratuite și teste genetice pentru viitorii părinți, oferite de specialiștii Centrului de Genetică din Craiova.

🔵Între 10 și 13 noiembrie, peste 500 de tineri și medici din toată lumea se întâlnesc la Craiova’s International Medical Students Congress, organizat de Societatea Studenților Mediciniști din Craiova.

🔵„Student în practică. Școală pentru sănătate”

🔵UMF Craiova : „Student în practică. Școală pentru sănătate”, o expoziție care spune o poveste.

🔵Ziua Mondială a Carenţei de Fier: UMF Craiova se alătură campaniei de conştientizare.

🔵Servicii medicale gratuite de prevenție, screening, diagnostic și tratament în cancerul colorectal și pentru populația din Mehedinți.

🔵Peste 12.500 de candidaţi susţin duminică examenul de rezidenţiat, fiind scoase la concurs mai mult de 6.000 de locuri în domeniile medicină, stomatologie şi farmacie. La centrul de concurs de la UMF Craiova sunt peste 1.300 de candidați.

🔵Centru de pregătire pentru studenţi şi rezidenţi, în curtea SJU Craiova.

🔵Craiova a avut cel mai mare punctaj la rezidenţiat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Actualizat la 10.06.2024, 08:57