Cazarea în căminele studenţeşti ale UMF Craiova

Cazarea în căminele studenţeşti ale UMF Craiova

Căminele studenţeşti sunt renovate şi igienizate anual, astfel încât toate locurile să aibă condiţii bune pentru cazare, studenţii şi rezidenţii beneficiind de spaţii cu  mobilier nou, lenjerii noi, apă caldă non-stop, jaluzele verticale, termoizolaţie, ferestre din PVC cu geam termopan, televizoare şi frigidere.
În Căminul nr.2 există săli de lectură şi 4 oficii în care sunt amenajate bucătării dotate cu mobilier nou şi plite electrice.
 
Chiria este cuprinsă între 350 lei şi 650 lei, în funcţie de statutul financiar al studenţilor (buget, taxă) şi de căminul unde este cazat (Căminul nr. 1 are 91 camere cu 2 studenţi în cameră, Căminul nr. 2 are 144 de camere cu 3 studenţi în cameră. Căminul nr.3 are 90 de camere, din care 28 de garsoniere, cu 2 locuri în cameră).
 
S-au montat maşini automate de spălat rufe pe mai multe etaje pentru uzul personal al studenţilor, păstrându-se în funcţiune şi spălătoria unităţii (pentru Cantină şi lenjerii). A crescut nivelul de securitate în campusul universitar prin reamenajarea holului de acces, montarea de camere de supraveghere video şi controlul accesului în campus printr-un sistem de barieră şi poartă electrică.
Toate camerele sunt conectate la INTERNET şi sunt dotate cu Cablu TV.
Actualizat la 12.07.2024, 15:20