Centrul de Consiliere și Orientare Profesională

Centrul de Consiliere și Orientare Profesională

 

 

 

 

 

 

Centrul de Consiliere şi Orientare Profesională are drept scop fundamental consilierea şi orientarea în carieră a studenţilor Universităţii noastre, misiune pe cât de grea, pe atât de plină de provocări şi de frumoasă. Ca argumente pentru aceste aprecieri, ne stau la dispoziţie descrierile activităţilor specifice învăţământului medical, precum şi cele referitoare la felul în care evoluează cariera unui cadru medical.

 

Activităţile noastre sunt desfăşurate de patru psihologi, un sociolog şi un consilier in cariera şi se adresează reprezentanţilor a trei categorii de beneficiari: viitorii studenţi ai U.M.F. din Craiova (elevii din anii terminali care sunt interesaţi de o carieră medicală şi au nevoie de informaţii suplimentare, lămuriri sau chiar îndrumare profesională în acest sens), studenţii noştri (care solicită asistenţă pentru îmbunătăţirea activităţii didactice, aceasta implicând antrenament pentru învăţare, consiliere educaţională sau consiliere terapeutică) şi absolvenţii noştri.

 

Dacă ai nevoie de ajutorul nostru sau de acces la unul dintre serviciile pe care le oferim, te rugăm să completezi acest formular.

 

În prezent, desfășurăm o cercetare privind relația studenților noștri cu alimentația. Dacă vrei să participi, te rugăm să completezi acest chestionar. Durează aproximativ 15 minute şi întrebările sunt cu răspunsuri la alegere (multiple choice) din care tu alegi şi bifezi răspunsul care se potriveşte cel mai bine cu realitatea ta. Mulţumim pentru efort!

 

Echipa CCOP:

Dan Nechita - director CCOP, psihoterapeut

Florina Nechita - psihoterapeut

Raluca Motorga - psiholog clinician

Iulia Băluțoiu - psiholog clinician

Mădălina Dinu - sociolog şi consilier în cariera

 

Ne găsești în Extinderea Clădirii Vechi, la camera 718 sau la camera 707, la demisol.

 E-mail

 

Studenţii UMFCV beneficiază gratuit de consiliere educaţională şi psihologică. Atât conţinutul discuţiilor, cât şi faptul că un student beneficiază de consultanţă psihologică sunt confidenţiale.

 

Copyright © 2023 Centrul de Consiliere și Orientare Profesională. Toate drepturile rezervate.

 

Actualizat la 13.02.2024, 15:22