Campanie UMF în Săptămâna europeană a testării

Campanie UMF în Săptămâna europeană a testării

luni, 15 mai 2023
Campanie UMF în Săptămâna europeană a testării

O vizită la centrul de transfuzie îți poate salva viața. Orice donare presupune testare, iar testarea precoce reduce masiv diagnosticarea infecțiilor în stadii avansate de boală. UMF din Craiova invită întreaga comunitate în centrul mobil de informare și testare amenajat la Centrul Regional de Transfuzie Sangvină (Str. Tabaci, nr. 1).

Pe parcursul acestei săptămâni, zilnic, între orele 7.00-11.00 a.m., vizitatorii vor primi informații despre implicațiile vitale ale vizitei la cel mai apropiat centru de transfuzie, despre beneficiile programului de fidelizare, despre sentimentul de siguranță pe care îl primești cu fiecare donare și testare. La cerere, vor fi testați gratuit pentru virusul hepatic C.

Evenimentul este parte dintr-o nouă campanie UMF din Craiova, dedicată informării și educării populației din întreaga regiune, campania „#Salvează o viață! #Salvează-ți viața!”.

Vineri, caravana de informare și testare UMF Craiova va ajunge în Pitești, cu ocazia Zilelor Argeșului.

Campania este organizată de UMF din Craiova în parteneriat cu UMF „Carol Davila” București, Centrul Regional de Transfuzie Sangvină Craiova, Asociația pentru Promovarea Tinerilor, AbbVie.

Vezi și

Actualizat la 15.05.2023, 15:33