IN MEMORIAM

IN MEMORIAM

marți, 17 ianuarie 2023

Comunitatea Universității de Medicină și Farmacie din Craiova deplânge trecerea în neființă, pe 17 ianuarie 2023, a prof. univ. dr. MIHAI IOANA, profesor, cercetător, coleg și prieten de neînlocuit. 

Trupul neînsuflețit va fi depus la Biserica Madona Dudu începând de miercuri, 18.01.2023, orele 18:00. 

Slujba de înmormântare va avea loc vineri, 20.01.2023, ora 11.00, Biserica Madona Dudu. 

Colegii universitari care vor să își ia rămas bun o pot face în holul central UMF Craiova, corp A, vineri orele 12:00.

Cariera sa a însemnat o excepțională activitate dedicată catedrei, dar și cercetării științifice în genetica medicală, domeniu cu care s-a identificat și în care a excelat. Coordonator al Laboratorului de Genomică umană al UMF Craiova (din 2007), al Centrului Regional de Genetică Medicală Dolj, s-a dovedit un adevărat spirit vizionar și reformator, un profesor exigent cu sine și generos cu toți din jurul său.

Prof. univ. dr. MIHAI IOANA și-a asumat și responsabilități administrative academice. A fost prodecan al Facultății de Medicină, apoi prorector al Universității de Medicină și Farmacie din Craiova, având în coordonare prorectoratul cu cercetarea ştiinţifică şi relaţii internaţionale.

Rămâne un exemplu, un reper prin tot ceea ce a construit, prin deosebitul spirit colegial pe care l-a cultivat în întreaga sa existență! 

Condoleanțe familiei greu încercate în aceste clipe!

Dumnezeu să-l odihnească!

Vezi și

Actualizat la 18.01.2023, 10:06