De ce să fii student la UMFCV

De ce să fii student la UMFCV

Cadrele didactice sunt medici cu solidă reputație profesională, cu numeroase stagii de pregătire și cercetare în marile centre din străinătate și sunt gata să sprijine noile generații de studenți UMFCV și sa le împărtășească din experiența lor de viață.

Universitate cu grad de încredere ridicat (ARACIS), UMF Craiova și-a consolidat identitatea la nivel național printr-o viziune integrativă, în care tinerețea, exigența academică și deschiderea internațională susțin total viitorul corp medical din regiune. 

Facilități studenți UMFCV

Studenții UMF Craiova sunt cazați în cele trei cămine ale Universității care oferă aproximativ 1000 de locuri, în condiții moderne, conforme celor mai înalte standarde, beneficiază de bibliotecă substanțială, au acces la cele mai importante publicații din bazele de date internaționale, învață în laboratoare dotate cu echipamente de ultimă generație, se pregătesc în Centrul de simulare, desfășoară stagiile de practică de specialitate în cele mai mari spitale din Oltenia, beneficiază de burse Erasmus+.

De asemenea, bobocii sunt așteptați să facă parte din societățile studențești, adevărate motoare ale vieții studențești craiovene care îi pot iniția și consilia în perioada de studenție.

 

 

           Incursiune prin UMFCV 

Actualizat la 22.02.2024, 11:09